Akcija spēkā: 02.08.2024-31.08.2024 Sastāvs: 100% bišu vasks. Izmērs: 41...
Bišu barība INVERTBEE (ražots Belģijā, Belgosuc NV, 25 gadu pieredze...
Veterinārās zāles ir iespējams iegādāties sezonāli no 01. aprīļa līdz...
Tagi
Apskatītie produkti
831781
Warning: Last items in stock!
Availability date:
Kandijs ir profilaktiska barība, kas veicina bišu saimes darbības attīstību. Bites neizmanto barības rezerves uzkrāšanai šūnās. Tas tiek patērēts uzreiz, līdzīgi kā bišu maize, lai nodrošinātos ar barības vielām augšanai un enerģijas uzturēšanai. Kandiju bišu saimēm izbaro agri pavasarī, novietojot to zem sedziņas, pirms tam izveidojot nelielus izgriezumu iepakojumā bišu piekļuvei kandijam. Ražotājs: Belgosuc, Beļģija |
Šīs bišu barības, kuras sastāvā jābūt pēc iespējas mazāk ūdens, pamatā ir tradicionālā baltā cukura glazūra. Kā alternatīvu baltās cukura glazūras gatavošanai Belgosuc ir izstrādājis īpašu kandiju, ievērojot ļoti stingras kvalitātes prasības: Fondabee/Fondabeefruc. Izpētot bites, varam noskaidrot, ka tām piemīt fermenti, kas tām ļauj sagremot fruktozi, dekstrozi un saharozi. Maltozi un augstākas koncentrācijas cukurus nav iespējams sagremot, tāpēc tos ir nepieciešams iztīrīt no bites zarnām. Pastas formas bišu barībā Belgosuc Fondabee izmanto augstākā labuma rafinētu balto cukuru ar kontrolētu HMF un neonikotinoīdu līmeni. Šī bišu barība satur aptuveni 90% sausas vielas un tās cukura saturu veido 83,5% saharozes, 3% dekstrozes (glikoze) un tikai 13,5% maltozes un augstākas koncentrācijas cukuru. Belgosuc ir izstrādājis savu bišu barību tā, lai tā būtu mīkstāka valstīs, kurās sausajam gaisam ir negatīva ietekme uz bišu barību (Fondabeefruc). Tāpat Belgosuc ir nodrošinājis, lai HMF saturs barībā ir zemāks par 20 ppm, kas ir viens no zemākajiem rādītājiem nozarē. Ir nodrošināts arī ļoti zems SO2 kā mikrobu iznīcinātāja saturs. Belgosuc garantē mikrobioloģiski tīru bišu papildbarību, ko ir apstiprinājusi Beļģijas Pārtikas un barības iestādes laboratorija. Bišu barības pamatā ir izmantots īpaši atlasīts Eiropas biešu cukurs un Eiropas kviešu glikoze. |